Vágólapra másolva!
A hétfői Bosznia-Hercegovina - Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt kiderül, hogy a hazaiak szövetségi kapitánya, Szergej Barbarez nem számíthat a Bundesligában szereplő Vfb Stuttgart bomba formában lévő csatárára, Ermedin Demirovicra, aki jelenleg a bosnyák csapat legértékesebb játékosa is.

A két csapat hétfői meccse előtt tartott sajtótéjékoztatón, Barbarez megerősítette a nyilvánvalót, azaz, hogy a bosnyák válogatott legértékesebb játékosa, Demirovic nem fog pályára lépni, miután németek ellen hazai pályán 2-1-re elveszített pénteki meccsen megkapta a második sárga lapját is, így egy meccses eltiltás vár rá.

BiH, UEFA Nations League, Bosnia and Herzegovina vs Germany, Demirovic
Ermedin Demirovic a német védelemnek is okozott kellemetlen perceket
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Demirovic a Bundesliga előző idényében ezüstérmes Vfb Stuttgart játékosa, aki remekül kezdte az akutális idényt, hiszen 6 bajnokin ötször volt eredményes. Nem mellékesen pedig 28 millió euróra tartott értékével ma ő a bosnyák foci legértékesebb játékosa.

Ugyancsak nem lesz ott a pályán a svájci Basel védője, Adrian Leon Barisic, aki a mieink után a németek ellen is összeszedett egy sárga lapot, azaz ő is megkapta egy meccses eltiltását, írja az M4 Sport.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!