Vágólapra másolva!
Az RB Leipzig 2-0-ra győzött a Mainz vendégeként a német labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában.

Az RB Leipzig labdarúgócsapatának kapusa, a válogatottságot ideiglenesen lemondó, így a pihenésből két hét után visszatérő Gulácsi Péter a hét fordulóból már hatodik alkalommal hozott le kapott gól nélkül egy Bundesliga-meccset. A lipcseiek második gólját – Xavi Simons vezető találata után – a 37. percben Orbán Willi szerezte, aki egy kipattanót lőtt közelről a Mainz kapujába. A magyar válogatott focista ezzel be is állította a 2-0-s végeredményt, így a klubrekordját folytatva a Leipzig 18 találkozó óta veretlen a bajnokságban, ráadásul története legjobb rajtját produkálva 17 ponttal vezeti a tabellát. Igaz, a Bayern München este visszaelőzheti.

Bundesliga, Lipcse, Willi Orbán, Gulácsi Péter, gól, Leipzig
Orbán Willi gólja után 2-0-ra nyert az RB Leipzig a Mainz otthonában lejátszott Bundesliga-meccsen, Gulácsi Péter ismét nem kapott gólt
Fotó: AFP

Orbán gólja – amely számára az első volt a mostani bajnoki szezonban – ide kattintva megtekinthető.

A többi mérkőzésen egyaránt hazai siker született, közülük is kiemelkedik, hogy a címvédő Leverkusen hátrányból fordított a Frankfurt ellen.

Bundesliga, eredmények, 7. forduló:

FSV Mainz-RB Leipzig 0-2
Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt 2-1
TSG 1899 Hoffenheim-VfL Bochum 3-1
SC Freiburg-FC Augsburg 3-1
Borussia Mönchengladbach-Heidenheim 3-2
korábban:
Borussia Dortmund-St. Pauli 2-1

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!