Vágólapra másolva!
Jövő pénteken kezdődik a jegyértékesítés a november 19-én sorra kerülő Magyarország-Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki közleményéből kiderül, hogy bérlet formájában közel 40 ezer drukker már az év elején és a nyár második felében megvásárolta belépőjét, a megmaradt jegyeket október 25-én, pénteken 10 órától kezdik értékesíteni négy árkategóriában.

Magyarország-Hollandia, magyar labdarúgó-válogatott, magyar fociválogatott, válogatott labdarúgó-mérkőzés, UEFA Nemzetek Ligája, Puskás Aréna, MagyarországHollandia, 2024.10.11.,
A németek elleni meccsre is telt ház várható
Fotó: Csudai Sándor -  Origo

Az MTI azt írja, hogy a vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, valamint klubkártya/futballkártya sem szükséges, a személyes adatok megadása azonban kötelező. Egy tranzakció során legfeljebb négy jegy vásárolható.

A Bosznia-Hercegovina otthonában aratott hétfői sikere után Marco Rossi együttese négy fordulót követően a harmadik helyen áll csoportjában, november 16-án Hollandia otthonába látogat, három nappal később pedig 20.45 órától a Puskás Arénában fogadja Németországot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!