Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok válogatottja nagyon sima 2-0-s vereséget szenvedett a 2026-os világbajnokság egyik társházigazdájától, egyben legnagyobb riválisától, Mexikótól.

Mauricio Pochettino, a Tottenham, a Chelsea és a Paris Saint-Germain korábbi sztáredzője Panama 2-0-s legyőzésével mutatkozott be az Egyesült Államok fociválogatottjának az élén, és egy csapásra mindenkit boldoggá tett.

Mauricio Pchettino
Pochettinónak össze kell kapnia a csapatot, mert nyakukon a CONCACAF Nemzetek Ligája negyeddöntője
Fotó: AFP

Most pedig mindenkit elkeserített, ugyanis az USA tükör simán kikapott 2-0-ra legnagyobb riválisától, Mexikótól, amelyik 2019 szeptembere óta nem tudta őket legyőzni. 

Az ESPN még azzal együtt is kiábrándítónak tartja a látottakat, hogy Pochettino egy fél csapatnyi kezdőjére, köztük a legnagyobb sztárjaira, egyben legjobb focisjátira nem számíthatott. Így nem volt ott a meccsen Christian Pulisic, Weston McKennie,  Tyler Adams, Sergiño Dest, Timothy Weah, Giovanni Reyna és Chris Richards sem. De így elfogadhatatlan, hogy az első félidőben nem volt a csapatnak kaput eltaláló lövése, és a folytatásban is mindössze hármat jegyezhettek fel.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!