Vágólapra másolva!
Ha október 23., akkor Kaminokupa Budapesten a Labdakert Sportklubban, ezt tudják azok akik valamelyest is tapasztaltak a kispályás labdarúgás világában hazánkban.

A torna évek óta a legnépesebb kispályás tornának számít itthon, az elmúlt három esztendőben egyaránt 76 csapat szállt harcba a győztesnek járó trófeáért, de ez a rendezvény szállítja a mai napig rekordnak számító 128 csapatos létszámot is még 2017-ből.

Minifoci
Fotó: OMFSZ
Nagy az érdeklődés a torna iránt

Jön az év egyik legnagyobb kispályás focitornája

Akkor három helyszínen és 8 (!) pályán mentek párhuzamosan a mérkőzések, idén egészen biztos, hogy csak a Soroksári úti Labdakert négy sátorral fedett pályáin pattog a labda.

A rendezvény ráadásul az amatőr sportolókat szólítja meg, így egy remek focis kikapcsolódás mellett a közösségépítés is fókuszba kerül. Felújított pályákon, extra büfékitelepüléssel és gyönyörű díjakkal várják a szervezők a csapatokat.

Jelentkezni még lehet - ide kattintva -, egészen pontosan hétfőn 12.00.-ig 

„Az október 23.i kaminokupa évek óta az egyik legnagyobb rendezvényünk, köszönhetően a munkaszüneti napnak, mindig ráérnek az amatőr kispályások. Ahogy mindig, 

idén is extrán készülünk, a torna legjobb játékosa például egy egészen különleges díjat vehet majd át! Várunk minden kispályás csapatot, azokat is akik csak most álltak össze”

 - mondta Pinkóczi Tibor, a Kaminokupa Sport KFT alapítója. 

 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!