Vágólapra másolva!
Kikerült az első csapat keretéből a labdarúgó élvonalban újonc ETO FC Győr játékosa, Nenad Lukics.

A 32 éves szerb támadó nagy reményekkel igazolt januárban Győrbe, amellyel az előző szezon végén feljutott az NB I-be. Lukics az idény első négy fordulójában rendre pályára lépett, a Debrecen elleni hazai vereséget leszámítva kezdőként, sőt az MTK ellen még gólt is szerzett. Legutóbb napra pontosan két hónapja, augusztus 16-án lépett pályára, majd augusztus 31-én, a DVTK elleni bajnokin ugyan még a keretben volt, de azóta nem vették számításba. 

nenad lukics, eto fc győr
Nenad Lukicsot kirakták a Győr első csapatából
Fotó: eto.hu

Borbély Balázs vezetőedző a klub múlt heti szurkolói ankétján adott magyarázatot Lukics mellőzésére.

Lukicsnak négy meccsen keresztül adtunk lehetőséget az NB I-ben, viszont nem tudta hozni azt a formát és minőséget, amit a bajnokság megkövetel.

 Ezért közösen azt a döntést hoztuk, hogy igazolunk a helyére egy játékost, őt pedig visszatesszük az NB III-ba, mert nincs százszázalékos állapotban, s emiatt nem is tud NB I-es minőséget nyújtani" – mondta a Győr vezetőedzője. 

A Győrnél azóta szerződtették az algériai Ahmed Nadir Benboualit, aki eddig három bajnoki két gólt lőtt és jelenleg az együttes első számú jelöltje a csatárposztra, de mellette még Matija Krivokapic, Mamady Diarra, Zeljko Gavric és Christopher Kröhn is bevethető.

Az újonc Győr jelenleg kilencedik a tabellán, hévégén pedig a kieső helyen álló Zalaegerszeg otthonába látogat.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!