Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján hiába szerezett gyönyörű gólt Lionel Messi, az Inter Miami nagy meglepetésre hazai pályán kapott ki 3-1-re az Atlanta Unitedtől. Az MLS magyarjai, Gazdag Dániel és Sallói Dániel sem örülhettek igazán.

A vendég Atlanta United Lobjanidze két találatának köszönhetően szűk egy óra játék után kétgólos előnyben volt. 

Atlanta United FC v Inter Miami CF, Lionel Messi
Lionel Messi szépségdíjas gólja semmit nem ért
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2024 Getty Images

A 62. percben szépen járatta a labdát az Inter Miami, majd 

a támadás végén a hazai együttes világbajnok sztárja, Lionel Messi 18 méterről fantasztikusan lőtt a bal alsóba. 

Ám ez a találat végül semmire nem volt elég, mert a 73. perben érkezett Thiare és beállította a 3-1-es végeredményt. Az Inter Miaminak mindössze a harmadik veresége volt ez a bajnokságban, és továbbra is az élen áll a Keleti-konferenciában.

Az MLS két magyar válogatott focistája, Gazdag Dániel és Sallói Dániel is pályára lépett a legutóbbi fordulóban, de igazán egyikük sem örülhetett. 

Előbbi csapata, a Philadelphia Union hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent a Toronto ellen. Gazdag végig a pályán volt, 6,8-asra értékelték a teljesítményét ezúttal. 

Sallói Dániel együttese, a Sporting Kansas City ugyancsak hazai pályán lépett pályára és került kétgólos hátrányba a Vancouver Whitecaps ellen. Sallói csereként kapott lehetőséget - a félidőben állt be -, de a Sporting csak szépíteni tudott Tzionis révén a 92. percben, így 2-1-es vereséget szenvedett. 

A kansasi csapat a legutóbbi öt meccsét elvesztette és az utolsó helyen áll a Nyugati-konferenciában, míg a Philadelphia Union 8. pozícióban van a Keleti-konferenciában, így van esélye a playoffba jutni. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről