Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A magyar minifutball-válogatott pénteken este megérkezett Bosznia-Hercegovina fővárosába, Szarajevóba, ahol június 1. és 8. között kerül megrendezésre az Európa-bajnokság. Trencsényi János csapata szombat este 21.15-kor kezdi meg a szereplését Lengyelország ellen a kontinensviadalon.

A magyar válogatott tagja pénteken délelőtt találkoztak a csepeli bázisukon, majd egy edzést követően kisbuszokkal indult el a csapat Szarajevóba. 

minifoci
A minifoci-válogatott Szarajevóban szerepel az Európa-bajnokságon 
Fotó: Vaszkó Viktor/OMFSZ

Megérkezett a magyar válogatott Szarajevóba

A közel hétórás út jó hangulatban telt, Horvátországban még egy finom ebédre is megállt a válogatott, ahol 

egy igazán hangulatos csárdában halászlé és csirke volt a menüben. Szerencsére mindenki rendben megérkezett este nyolc óra magasságában,

 majd szálloda elfoglalása és az ilyenkor szokás akkreditáció után jöhetett a vacsora és a jól megérdemelt pihenés. 

Szombaton a közös reggeli után Trencsényi János délelőtt még egy edzést is levezényelt, majd a közös ebéd és pihenés szerepelt a programban a lengyelek elleni mérkőzés előtt. 

A találkozó nagyon fontos lesz a válogatott számára, mivel egy sikerrel azonnal nagy lépést lehetne tenni a továbbjutás felé. 

"13 mezőnyjátékossal és két kapussal vágunk neki az Európa-bajnokságnak. Két sorral szeretnék majd játszani a meccseken. Remélem, hogy mindenki fel fog nőni a feladathoz. A két sor eléggé stabil, kíváncsian várom, hogy ez mire lesz elég. 

Az első meccs nagyon fontos lesz a lengyelek ellen, ahol kiderülhet, ők és mi is milyen játékerőt képviselünk.

 Utána jönnek a törökök, akiket akkora már látni fogunk a románok ellen. A románokról meg tudjuk, hogy egy nagyon jó csapat" - mondta Trencsényi János szövetségi kapitány.

Íme, a magyar minifutball-válogatott 15 fős Eb-kerete:

Kapusok:
Tajti Bence, Bohony Bálint
Mezőnyjátékosok:
Barabás Miklós, Ladányi Dávid, Csoszánszki Dávid, Domokos Bálint, Kozó Viktor, Laczkó Milán, Nádasi Kornél, Kiss Gábor, Győri Barnabás, Kész Tibor, Kövesdi Zsombor, Lovász Bence, Seregy Tamás

Íme, egy rövid videó a válogatott pénteki napjáról: 
 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről