Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének csúcsrangadóját a címvédő olasz válogatott játssza a spanyolok ellen csütörtök este. A Gelsenkirchenben sorra kerülő meccsen nem éppen a legpompásabb körülmények fogadták a mediterrán időjáráshoz szokott szurkolókat.

Az Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában a címvédő olaszok a spanyolok ellen lépnek pályára Gelsenkirchenben. A német iparvárosban már rendeztek egy meccset a tornán, a Szerbia-Anglia találkozót, amely előtt botrány robbant ki, ugyanis a két csapat ultrái a mérkőzés előtt összeverekedtek egymással. Az angolok már az első meccsük előtt elégedetlenek voltak a helyszínnel, az egyik drukkerük nemes egyszerűséggel s.gglyuknak nevezte a várost, ahol még bizonyos helyeken bankkártyával sem lehetett fizetni.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group B Spain v Italy
A szerb-angol meccs előtt botrány robbant ki Gelsenkirchenben, a spanyol-olasz találkozó előtt pedig esős körülmények fogadták a szurkolókat
Fotó: AFP

A spanyolok és az olaszok meccse előtt ugyan nem robbant ki botrány, de az időjárás nem éppen a legkedvezőbb volt a két mediterrán ország szurkolói számára. A Ripost megírta, hogy Gelsenkirchenben egész nap esett az eső, még a stadion tetejét is behúzták, tehát minden bizonnyal fedett lelátók alatt játsszák majd a rangadót. A drukkerek sem voltak még éppen meccshangulatban, többnyire csendesen sétáltak a stadion mellett, sokan mezekre, ajándékokra vadásztak. 

A mérkőzésen minden bizonnyal jobb hangulatot teremtenek majd a szurkolók a lelátón, a két csapat 21 órától csap össze egymással a német iparvárosban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről