Vágólapra másolva!
Argentínának rendkívül jól sikerült az elmúlt pár éve a nemzetközi porondon. 2021-ben megnyerték a Copa Américát, rá egy évre a világbajnokságot, most pedig ismét döntőbe jutottak a Copán, és várják, melyik csapat lesz az ellenfelük az Uruguay-Kolumbia párharcból.

Lionel Messiék Kanada együttesét 2-0-ra verték a fináléba jutásért, a csapat világsztárja is betalált a juharlevelesek ellen. Utóbbiak győzelmére tett fel több, mint 100 millió forintnak megfelelő összeget, mintegy 300 000 dollárt Drake, a világhírű kanadai rapper.

Elégetett pénz

Azt is meg kell, hogy jegyezzük, ha bejött volna a dolog, akkor a 300 000 dollárból 2,8 millió lehetett volna, azaz megkilencszerezte volna a 37 éves rapper a pénzét. 

A 2-0-val azonban maradt a vereség keserű íze, ráadásul az argentin együttes is tisztában volt Drake fogadásával és a győzelmet követően nem is kicsit szúrtak oda az előadónak.

A "Not Like Us" című számot Drake nagy ellensége, Kendrick Lamar jegyzi, akivel már egy ideje gyűrik egymást. 

Ez a szám rendkívül súlyos vádakat fogalmaz meg Drake kapcsán, így nyilván nem véletlen, hogy Messiék ezt választották, hogy üzenjenek a fogadását elbukó sztárnak.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről