Vágólapra másolva!
A labdarúgó Copa América döntőjében Argentína 1-0-ra nyert Kolumbia ellen. Lionel Messit a második félidőben le kellett cserélni, mert több rúgást is kapott, melyek hatására ijesztően feldagadt a jobb bokája.

A hétfő hajnalban véget ért kontinenstornán Lionel Messinek alaposan meggyűlt a baja a sérülésekkel, a csoportkör utolsó meccsén sem léphetett pályára. A Kolumbia elleni fináléban kezdeni tudott a nyolcszoros aranylabdás, aki rengeteg rúgást kapott a jobb bokájára, amely már nem bírta a terhelést, ezért a 66. percben le is kellett cserélni Messit. A 37 éves klasszis a kispadon keservesen zokogott, szinte biztosan ez volt az utolsó Copa-meccse, és talán az utolsó argentin válogatottbeli mérkőzése is.

Argentina v Colombia - CONMEBOL Copa America USA 2024: Final, Copa América, argentin, kolumbiai, Lionel Messi, döntő
A nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi sokszor feküdt a földön fájdalmas arccal a Copa-döntőben
Fotó: Getty Images via AFP

Az Inter Miami sztárjának sérüléséről felkerült az internetre egy videó, melyen jól látható, mennyire feldagadt a bokája a rengeteg rúgásnak köszönhetően.

Messi a lefújást követően aztán már sokkal boldogabb volt, a mérkőzés után a társaival együtt ünnepelte pályafutása második Copa América-győzelmét.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről