Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros védője, Botka Endre a közösségi oldalán írt arról, hogy bizony a focinak is vannak árnyoldalai. Az egyik ilyen, hogy a sok utazás miatt keveset vannak a családdal, és olykor ebből egy kis konfliktus is adódik.

Botka Endre ott volt a csoportjában harmadik helyen végző magyar labdarúgó-válogatottban a németországi Európa-bajnokságon. 

Varga Barnabás, Fradi, Ferencváros, Botka Endre
Botka Endre (középen) nehéz napokat él át
Fotó: Csudai Sándor / Origo

Botka Endrével nem áll szóba a kisfia

A játékosok már hetekkel a kontitnesviadal előtt megkezdték a felkészülést a tornára, majd ott is 17 napot töltöttek, így ebben az időszakban sokat nem találkoztak a családtagokkal.

A rövid pihenés után pedig már a klubcsapatiknál kezdték meg a felkészülést, így volt ezzel Botka Endre is, aki jelenleg a lienzi edzőtáborban készül a Ferencvárossal a BL-selejezőkre, na meg persze az NB I rajtjára. Nincs tehát könnyű helyzetben a védő, aki a közösségi oldalán írt arról, hogy amióta újra otthogyta a kisfiát, azóta nem beszél vele. Hozzátette, nem könnyű a helyzet, de tudja, ilyen a focisták élete.

"Az Eb miatt összességében egy hónapot voltunk távol a családtól, majd miután hazatértünk, néhány nap pihenő után máris megkezdtük az edzőtábort a Fradival. 

A kisfiam nem beszél velem, mióta eljöttem, haragszik rám. 

Ezeket a dolgokat nehéz kezelni, de a rengeteg utazás és távollét a futball velejárója" - írta az Instagram oldalán a Fradi magyar válogatott focistája. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről