Vágólapra másolva!
Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik rövid pihenést követően visszatért a Liverpoolhoz és elkezdte az edzéseket a Premier League-ben szereplő csapatnál. Tegnap még csak arról osztott meg a Liverpool videókat, hogy hogyan köszöntötték a társak, és az új edző, Arne Slot a magyar középpályást, ma már azt is megnézhetjük, miként készül Szoboszlai.

Szoboszlai a németországi Európa-bajnokság után – ahol csoportharmadikként zárt a magyar válogatott – elvonult nyaralni rövid időre az új szerelmével, Buzsik Borkával a dél-olaszországi Amalfi-partra, majd visszatért Magyarországra, ahol többek között a helyszínen tekintette meg a Paks El-selejtezős mérkőzését.

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Szoboszlai Dominik már a Liverpoollal készül 
Fotó: Liverpool FC/Instagram

A Liverpool legújabb videójában azt láthatjuk, ahogy Szoboszlai Dominik készül a következő szezonra, egyelőre a labda még nem került elő, az erőnléten van jelenleg a hangsúly. Már ebből a pár másodpercből is látszik, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya szászázalékosan vetette bele magát a munkába.

 A hírek szerint nem vár rá könnyű felkészülés, ahogy a csapattársaira sem, ugyanis Arne Slot nagy hagsúlyt fektet az erőnlétre.

Szoboszlai - aki eddig összesen 45 mérkőzésen hét gólt szerzett a Liverpoolban - láthatóan boldogan állt újra munkába.

A Liverpool jövő héten Pittsburgh-be utazik, hogy megkezdje az amerikai turnéját, ahol többek között a Real Betis és a Sevilla ellen is pályára lép. Ezt követően Szoboszlaiék augusztus 17-én, szombat kora délután az újonc Ipswich Town otthonába látogatnak a Premier League 2024/25-ös idényének nyitófordulójában.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről