Vágólapra másolva!
A Premier League sztárcsapata, a Manchester United nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott hétfőn felkészülési mérkőzésen a norvég Rosenborg ellen. Az edzőmeccsekból soha nem szabad kiindulni a jövőt illetően, ennek ellenére kellemetlen lehet a vereség az MU-szurkolók számára, de legalább Casemiro megúszta súlyos sérülés nélkül a meccset. A brazil válogatott játékos ugyanis közel volt ahhoz, hogy hosszú hónapokra kidőljön.

A fiatalok mellett a Manchester United kezdőcsapatában kapott helyet többek között Rashford, Mount, Wan-Bisakka és Casemiro is, így meglepő lehet, hogy az angol sztárcsapat vereséget szenvedett a Rosenborg ellen a Trondheimben rendezett összecsapáson.

Casemiro
Casemiro lába kis híján kettétört
Fotó: Ole Martin Wold / NTB / AFP) / Norway OUT

Casemiro megúszta a súlyos sérülést a horrorbelépő után

A vereség ellenére is örőlhet azért Erik Ten Hag, méghozzá annak, hogy nem vesztette el hosszú hónapokra Casemirót. A brazil játékos  számára kis híján véget ért a szezon, miután durva belépő miatt majdnem eltört a lába.

A norvég csapat játékosa, Tomas Nemcik ugyanis egy hosszan megtolt labdát próbált visszaszerezni, de a labda helyett Casemiro sípcsontját találta el keményen. Csak a szerencsén múlt, hogy a Manchester United játékosa nem szenvedett súlyos sérülést, az ápolást követően tudta is folytatni a játékot, míg a szlovák játékos megúszta egy sárga lappal az esetet. 

Minden bozonnyal, ha nem felkészülési meccsről lett volna szó, a 23 éves játékos már a 18. percben mehetett volna zuhanyozni.

Így látta ezt az egyik kommentelő is az X-en:

"Tisztában vagyok vele, hogy barátságos mérkőzés volt, de ez piros lapot ért! Borzasztó szerelés volt, tényleg eltörhetett volna a lába.” Más szurkolók is aggódtak, többen úgy vélekedtek, csak a szerencsén múlt, hogy nem tört el a brazil focista lába. 

Íme, az eset:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről