Vágólapra másolva!
A Liverpool fontolgatja a Juventus olasz válogatott szélsőjének, Federico Chiesának a megszerzését, akinek már csak egy év van hátra a szerződéséből.

Federico Chiesa szerződése jövőre lejár a torinói csapatnál és a csapat új edzője, Thiago Motta már nem számol vele, ezért a Juventus szeretné eladni a szélsőt, de eddig ez nem sikerült. Angol sajtóhírek szerint a Liverpool kapcsolatba lépett a klubbal és a játékossal is. 

chiesa
Federico Chiesa (balra) lesz Arne Slot első szerzeménye?
Fotó: NurPhoto via AFP/Alessio Morgese

Chiesa eddig 51-szer szerepelt az olasz válogatottban, 2021-ben Európa-bajnoki címet nyert, de ott volt az idei tornán is az olasz keretben. Chiesa 2020-ban csatlakozott a Juventushoz a Fiorentinától, akkor 45 millió eurót adta érte, eddig 131 alkalommal játszott a klub színeiben, de az elmúlt években több komoly sérülése is volt.

 

Chiesa már nem játszik a Juventusban

Chiesa nem volt ott a Juventus első két bajnokiján a csapat keretében. Az olaszok két győzelemmel kezdtek a Serie A-ban, még gólt sem kaptak eddig.

A Liverpool sportigazgatója, Richard Hughes a nyár elején arról beszélt, hogy nem fognak erőlködni, de ha jön kedvező lehetőség, azzal élnek majd. 

A Liverpoollal kapcsolatos hír, hogy hamarosan bejelenthetik majd a Valencia kapusának, Giorgi Mamardashvilinek a megszerzését, de ő csak 2025 nyarán érkezne az angol városba, így az új menedzser, Arne Slot érkezése óta még mindig nem igazolt játékost Szoboszlai Dominik klubja.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!