Olcsó vezeték nélküli fülest készített a Sony

sony wf-c510 vezeték nélküli fülhallgató
Csak a legfontosabb funkciókat kínálja, de azokat az ígéret szerint tisztességgel hozza a Sony WF-C510
Fotó: Sony
Vágólapra másolva!
Ez az eddigi legkisebb fülhallgatója, megvan a forintos ajánlott ára is.
Vágólapra másolva!

Bemutatta az idei legolcsóbb teljesen vezeték nélküli fülhallgatóját a Sony, a várhatóan szeptember során forgalomba kerülő WF-C510 modell 30 dollárral olcsóbb a közvetlen elődjénél, itthon 24 999 forint az ajánlott fogyasztói ára.

Megfizethető termék lévén hatalmas elvárásokat nem kell támasztani a fülhallgatóval szemben, de a Sony jó hangzást ígér, személyre szabható hangszínnel és automatikus hangzásjavítással. Aktív zajszűrés nincs, de a kialakítása miatt a füles jól izolálja a külvilág zajait, szükség esetén viszont átkapcsolható a környezeti hangokat átjátszó üzemmódba. Zenelejátszáskor 11 óra akkus üzemidőt ígér a gyártó, a töltőtokjában pedig egy újabb teljes feltöltésre elég energia tárolható.

sony wf-c510 vezeték nélküli fülhallgató
Négyféle színben lesz kapható a Sony belépő fülhallgatója
Fotó: Sony

A klasszikus fekete és fehér mellett sárga és kék színekben is elérhetővé váló WF-C510 a Sony eddigi legkisebb teljesen vezeték nélküli fülhallgatója, ami különösen a hölgyek számára lehet hasznos, kényelmesebbnek bizonyulhat a viselése. Említést érdemel még a Google Fast Pair és a Microsoft Swift Pair gyorspárosítási eljárások támogatása, továbbá az izzadtságállóságot és fröccsenő vízzel szembeni ellenállóságot jelentő IPX4-minősítés.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!