Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémia csapata egy őrületes párharc drámai végjátékában maradt alul a kétszeres döntős Fiorentinával szemben a Konferencia-liga rájátszásban. A második meccs lefújása után nem csoda, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit a hazaiak csapatkapitánya, Nagy Zsolt.

Az előző idényben a magyar bajnokságban bronzérmes Puskás Akadémia alighanem a teljese európai kupa selejtezősorozat legnagyobb meglepetését okozta volna, ha kiejti a Konferencia-liga eddigi két kiírásában egyaránt döntős olasz Fiorentinát. Amitől csupán egyetlen hajszál választotta el a felcsúti csapatot!

Az idegenbeli 3-3-as csoda után hazai pályán is egyenlő ellenfele volt a magyar csapat a kissé túlbecsült olasz együttesnek,

 és, ha csak egy picivel is több tapasztalat lett volna a hazai oldalon, akkor kihasználták volna a hajrában adódó kettős emberelőnyt. Így viszont a 11-esekre maradt a döntés, amiből a vendégek jöttek ki győztesen.

Érthető volt a Puskás Akadémia játékosainak csalódottsága
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Puskás Akadémia csapatkapitánya, a már a magyar válogatottban is alapembernek számító Nagy Zsolt Firenzében kettő, Felcsúton pedig 1 gólt lőtt, a tizenegyes-párbajban pedig ugyancsak bevette De Gea kapuját, így érhető, hogy a könnyeivel küzdve állt az M4 Sport mikrofonja elé a lefújást követően.

A videót ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!