Vágólapra másolva!
A Bundesliga címvédője, a Bayer Leverkusen simán verte idegenben 4-1-re a Hoffenheimet. A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán Schäfer András csapatával, az Union Berlinnel.

A bajnoki (és kupa) címvédő Bayer Leverkusen nagyon simán verte idegenben 4-1-re a TSG Hoffenheim csapatát. A meccs legjobbja a két gólt szerző nigériai csatár, Victor Boniface volt, aki valamilyen okból kifolyólag mindkét - egyébként nagyon szép - találatát letolt nadrággal ünnepelte meg.

A furcsa ünneplés előzménye ez a nagyszerű gól volt. 

A bajnokság két "magyaros" csapatának meccsén nem született gól, azaz a BL-szereplő RB Leipzig hazai pályán nem tudta legyűrni az Union Berlint. Előbbi csapatban végig Gulácsi Péter állt a kapuban, míg utóbbiban Schäfer András 81 percet kapott.

Sallai Roland távozása óta először lépett pályára korábbi csapata, az SC Freiburg, amelyik 2-1-re győzte le a vendég Bochumot.

A Bayern München rendkívül simán, 6-1-re nyert az újonc Holstein Kiel otthonában, úgy, hogy a 13 percnyi játék után már három góllal vezettek. 

Jamal Musialának 14 másodpercre volt szüksége, hogy betaláljon, ez volt a Bundesliga történetének harmadik leggyorsabb találata,

 Harry Kane pedig mesterhármassal zárt. A Bayern egyedüli százszázalékos csapatként a tabella élére állt, míg az újonc továbbra is pont nélküli.

Bundesliga, 3. forduló: 
Holstein Kiel-Bayern München 1-6 (0-4) 

korábban: 
SC Freiburg-VfL Bochum 2-1 (0-1) 
TSG 1899 Hoffenheim-Bayer Leverkusen 1-4 (1-2) 
Borussia Mönchengladbach-VfB Stuttgart 1-3 (1-1) 
RB Leipzig-Union Berlin 0-0 
VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt 1-2 (0-1) 

pénteken játszották: 
Borussia Dortmund-1. FC Heidenheim 4-2 (3-1) 

vasárnap játsszák: 
FC Augsburg-St. Pauli 15.30 
FSV Mainz-Werder Bremen 17.30 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!