Vágólapra másolva!
A népszerű focis videójátékban, az EA FC 25-ben Szoboszlai Dominik csak 81-es értékelést kapott, amin a magyar játékos olasz csapattársa, Federico Chiesa alaposan meglepődött.

Szoboszlai Dominik az Electronic Arts népszerű videójátékában, az EA FC 25-ben érthetetlenül alacsony pontszámot kapott, a 81-es értékeléssel csupán a 13. helyen áll a Liverpoolban, a magyar válogatottban pedig Gulácsi Péter (82) és Willi Orbán (83) is megelőzi.

A 23 éves középpályást is meglepte ez a pontszám, a csapattársai közül pedig többen is ugratni kezdték, mikor meglátták a hivatalos kártyáját. 

A Juventustól szerződtetett olasz válogatott támadó, Federico Chiesa reakciója volt talán a legviccesebb, az Európa-bajnok futballista egy "Mamma mia!" felkiáltás kíséretében nyugtázta Szoboszlai játékban kapott értékelését.

Remek teljesítménye miatt magasabb pontszámot is kaphatott volna a magyar válogatott csapatkapitánya, aki a klubjában kiválóan kezdte a 2024/2025-ös idényt. 

Szoboszlai eddig az összes bajnoki találkozón kezdett, már két gólpassznál jár, a Bajnokok Ligájában pedig már az első meccsén gyönyörű gólt lőtt az AC Milan ellen.

A Liverpool szombat este a sereghajtó Wolverhampton otthonába látogat a Premier League-ben, az ellenfélnél pedig nagy az aggodalom, mert korábban többen is megbetegedtek, ezért nem biztos, hogy pályára léphetnek Arne Slot együttese ellen.

A 18.30-kor kezdődő mérkőzéssel kapcsolatban fontos hír még, hogy az előző idényben botrányos hibát vétő Darren England játékvezető is közreműködik majd negyedik számú bíróként. England a Tottenham Hotspur elleni rangadón hibázott óriást a videószobában, melyet követően egy évre eltiltották a Liverpool meccseitől, ám ez most lejárt, így újra szerepet kaphatott.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!