Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának nyitányán az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Győr ellen. A meccs hajrájában ritkán látható jelenet zajlott le: a hazaiak játékosa, Mamoudou Karamoko megunta a vendégek időhúzását, ezért ölben vitte le a pályáról az ellenfelét.

Nem ez volt az egyetlen szokatlan jelenet a meccsen, ugyanis a 77. perc végén is ritkán látható esemény történt a pályán. Dr. Csonka Bence játékvezetőnek meghúzódott a vádlija, és nem tudja folytatni a mérkőzést, ezért cserélt a negyedik, tartalék bíróval, ő jött le, a tartalék játékvezető pedig felment a pályára.

A találkozó legemlékezetesebb pillanata azonban Mamoudou Karamoko nevéhez fűződött, akinek elege lett abból, hogy a győriek folyamatosan húzni próbálják az időt. 

Az Újpest csatára nem tétlenkedett, az ölében vitte le a Győr játékosát,

Luciano Verát, aki a lecserélésekor nem igazán akart lejönni a pályáról.

Az Újpest szerette volna megszerezni a három pontot, próbálkozott is az utolsó percekig a hazai csapat, de a 10 perces hosszabbításban sem esett már gól, így a több szempontból is különleges bajnoki meccs 0-0-s döntetlennel ért véget.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!