A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:
Vágólapra másolva!
Nagy bajba került a Manchester City angol válogatott sztárja, Kyle Walker, aki ellen eljárás indult közszemérem sértés miatt. A védő felesége, Annie szégyenében majdnem elsüllyedt.

A 32 éves játékos nem először okozott megdöbbenést, hiszen korábban szexbotrányba is keveredett, most pedig egy manchesteri bárban mutogatta magát két nő előtt letolt nadrágban. Az esetről videófelvétel is készült.

A focista felesége, Annie évek óta kitartott a zűrös játékos mellett, de a The Sun információi szerint az eset miatt dühöngött a szégyentől és "f*sznak" nevezte a férjét a barátai előtt. Egy közeli forrás szerint a megalázott feleség már cseppet sem biztos a közös jövőjükben.

"Annie tudta, mire vállalkozott, amikor hozzáment. Most retteg a rendőrségi nyomozástól, és ha ez megtörténne, biztosan szakítana. Egyelőre ez még nem történt meg. Aggódik amiatt, hogy mások mit fognak gondolni róla, és félti a gyerekeit. Kyle a szavát adta Anni-nek, hogy a City intézkedik az ügyben, és minden rendben lesz, de ez egy újabb megaláztatás mindkettejük számára" – állítja a forrás.

Óriási botrányba keveredett az angol focista Forrás: Twitter

A pár 2021 novemberében titokban házasodott össze.

A 2003-as szexuális bűncselekményekről szóló törvény szerint az követ el szeméremsértést, aki más előtt szándékosan mutogatja nemi szervét, ijedtséget vagy kellemetlenséget okozva ezáltal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!