Vágólapra másolva!
Az MLS-ben szereplő New York Red Bulls svéd válogatott játékosa, Emil Forsberg megcsalta a terhes feleségét. A korábban az RB Leipzigben Gulácsi Péterrel, Willi Orbánnal és a már a Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominikkel is együtt játszó támadó gyerekkora óta együtt volt a gyermekei anyjával, de most új szeretője van.

Hetekkel ezelőt borult ki a bili Emil Fosberg magánéleti botrányáról.

Emil Forsberg
Emil Forsberg nem bírt magával 
Fotó: AFP / AFP

Az addig leginkább a klubhűségéről, megalkuvást nem tűrő küzdőszelleméről ismert 88-szoros svéd válogatott futballista, aki januárban az RB Leipzig klublgendájaként szerződött Gulácsi Péter és Orbán Willi együttesétől az amerikai testvércsapathoz, a New York Red Bullshoz. A 32 éves támadó boldognak látszó családi életéről azonban egyik napról a másikra szaftos részletek derültek ki - írja a Bors.

Shanga Forsberg kipakolt a focistáról

A gyerekkori szerelméből lett felesége, Shanga Forsberg előbb 

19 évnyi kapcsolatuknak véget vetve nyilvánosságra hozta, hogy két gyermekük apja megcsalta őt. Most pedig a szóban forgó nő nevét is világgá kürtölte a közösségi oldalán.

 Eszerint a tehetséges atlétaként feltűnt, majd fotómodellként sikereket elért svéd Fanny Ernestam már régóta a focista titkos szeretője. Az egykori hármasugróbajnokkal akkoriban is megcsalta a focista a feleségét, amikor Shanga a második kislányukat hordta a szíve alatt.

"Végre kiderült az a rejtély, ami a családomat kísértette. Most már bizonyosan tudom, hogy 

Emil más iránt érdeklődött, amikor már előrehaladott terhes voltam a második gyerekünkkel"

 – írta a szerető nevét is nyilvánosságra hozó Shanga, aki egyébként pár éve még (miután 2015-ben Lipcsébe költöztek Malmőből) szintén az RB Leipzig focistája volt a női csapatban.

Emil Forsberg
 

"Számomra vége az Emil Forsberg fejezetnek. Átkozott fickó, akiről senki sem gondolta, hogy képes lenne ilyesmit tenni. De aki hazudik, hogy mentse a bőrét, nem élhet tovább kettős életet" – fogalmazott a megalázott feleség.

A "harmadik", Fanny még csak 26 éves, és a korai sportsikerei után hirtelen szakadt vége a pályafutásának. Depresszióval és testképzavarral küzdött, újabban viszont már fotómodellként dolgozik.

Nem tudni, mióta csalta vele Emil Forsberg a feleségét, a kis Siena mindenesetre tavaly júniusban született. A futballista nem tagadta a félrelépését, de nem is nyilatkozik a kínos ügyről.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről