Vágólapra másolva!
Alighanem a legtöbb futballszurkoló számára hatalmas élménnyel érne fel, ha személyesen találkozhatna korunk egyik legnagyobb sztárjával, Cristiano Ronaldóval, ám nem mindenki osztja ezt a véleményt. A svéd médiaszemélyiség, Sanne Josefson konkrétan élete legkínosabb éjszakájának nevezte azt az estét, amelyet néhány éve az ötszörös aranylabdás portugál klasszissal töltött.

A szőke bombázó a közösségi oldala alapján irigylésre méltó életet él, ugyanis egzotikusabbnál egzotikusabb helyekre eljutva rendszeresen posztol a világ különböző pontjairól. A 34 éves celebnő, - aki a korábbi NHL-sztár, Jacob Josefson felesége - több mint 200 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, saját divatcéget vezet, és 2017-ben pedig egy reality-műsorban is szerepelt, amelyben a nézők bepillantást nyerhettek a fényűző életébe.

Sanne Josefson nemrég a svéd Expressen című lapnak adott interjút, amelyben felelevenített egy érdekes történetet, amikor néhány éve egy Los Angeles-i luxusszállodában összefutott Cristiano Ronaldóval. Josefson elmondása szerint a portugál sztár korábbi ügynöke, Jorge Mendes felfigyelt a barátnőjére, ezért mindkettejüket arra kérték, hogy csatlakozzanak Ronaldóék asztalához. Azonban a svéd nő szerint hamar nyilvánvalóvá vált, hogy semmi közös nincs bennük az ötszörös aranylabdás klasszissal, mivel az este nagy részét Ronaldo azzal töltötte, hogy a kockás hasizmáról beszélt.

A menedzserének megtetszett a barátnőm, ezért meghívtak minket egy italra a Beverly Hills Hotelben, de nem volt túl izgalmas a beszélgetés. Rendeltünk valamit inni, de Ronaldo csak vizet kért, arra hivatkozva, hogy meg akarja óvni a kockás hasát. Ennél a pontnál azt éreztem, hogy nincs miről beszélnünk

 – mondta Josefson.

Portugal v Czechia: Group F - UEFA EURO 2024
Cristiano Ronaldót unalmasnak nevezte a svéd influenszernő
Fotó: NurPhoto via AFP

Abban nem sok meglepő van, hogy Ronaldo kerüli az alkoholt, mivel egész karrierje során nagy hangsúlyt fektetett a pihenésre, regenerálódásra és szigorúan figyelt a táplálkozására, valamint az edzésre. Ennek is köszönhető, hogy 39 évesen még kirobbanó formában van, s bár a csehek elleni Eb-csoportmeccs után érték kritikák a sebessége miatt, az idei szezonban eddig 46 meccsen 44 gólt lőtt és kiosztott emellett 13 gólpasszt is.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!