A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia
Vágólapra másolva!
A 2024-es párizsi olimpiáról is tudósító híres amerikai rappernek, Snoop Doggnak lehetősége volt a Telemundo közvetítőfülkéjében egy kis időt együtt töltenie a legendás kommentátorral, Andres Cantorral az amerikai női fociválogatott Japán elleni (1-0) negyeddöntős összecsapása előtt. Ha már ott volt a rapper, megmutatta, hogyan tud hosszú másodpercekig gólt kiáltani.

Ami a meccset illeti, az Egyesült Államok a vártnál nehezebben, a 89. percben lőtt góllal győzte le Japánt a negyeddöntőben. 

Snoop Dogg
Snoop Dogg kommentátor lett egy kis időre
Fotó: X

Snoop Dogg felcsapott kommentátornak

Cantor a meccs előtt bemutatta Snoopnak, hogyan is néz ki egy kommentátor munkája, majd együtt felkészültek arra is, hogyan kell közvetíteni egy gólt.

Mielőtt eljött volna a nagy közös pillanat, Cantor hangsúlyozta annak fontosságát, hogy mélyen belülről érezze át a rapper az izgalmat, Snoop Dogg pedig nem is okozott csalódást, mivel közel tíz másodpercig sikerült ordítania híres „gól”-t. 

A 61 éves argentin kommentátor pedig hálás is volt Snoop erőfeszítéseiért, ugyanis ajándékba adott neki egy amerikai mezt, amelyen egyedileg készült „Snoop” felirat volt, a a hátán a 20-as számmal 

- írja a 777score.com.

Ez volt Snoop első látogatása egy olimpiai focimeccsen, emiatt pedig nagyon boldog volt. „Szerettem volna kimutatni a támogatásomat minden focizó hölgynek, különösen az amerikai olimpiai csapatnak” – mondta az 52 éves rapper.

Snoop kifejezte csodálatát a kommentátorr, Cantor felé is.

„Szerettem volna találkozni veled. Imádom, amit csinálsz. A rajongód vagyok”  - árulta el az amerikai rapper.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!