Vágólapra másolva!
A cseh harmadosztályban szereplő Usti nad Labem labdarúgócsapata felbérelt egy dögös modellt, hogy interjúkat készítsen a játékosokkal, motiválva ezzel őket. A cseh Pamela Andersonnak tartott szőke szépség miatt alaposan felpezsdült az élet a klubnál, a csapat hat forduló után vezeti is a bajnokságot.

A cseh Usti nad Labem labdarúgócsapata 2011-ben esett ki az élvonalból, a helyzete pedig azóta sem javult sokat. A harmadosztályban szerénykedő klub vezetői zseniális ötlettel álltak elő, ugyanis felbéreltek egy hatalmas mellű szőke modellt, hogy interjút készítsen a játékosokkal, akik ettől sikeréhesebbé és motiváltabbá válhatnak.

A cseh Pamela Andersonnak becézett, influenszerként és modellként tevékenykedő Tana Bystronova jelenléte jó hatással van a klubra, hiszen az egyesület hat forduló után 13 ponttal vezeti a bajnokságot.

"Ez egy új lehetőség az életemben, pedig már régóta dolgozom modellként. Teljesen más kihívás, kellőképpen élvezem is, tudniillik szeretem a labdarúgást. 

Voltaképpen egy bizarr promóciót végzünk, viszont van ennek sportrésze is, melyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt" - 

idézte a Metropol a szőke szépséget.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!