Vágólapra másolva!
Albánia legismertebb és minden bizonnyal leggyönyörűbb műsorvezetője, Eva Murati az albán válogatott Eb-kiesése után nyaralni indult, de természetesen nem feledkezett meg a rajongótáboráról sem.

A műsorvezetőnő hazája kiesése után úgy döntött, nyaralni indul és a tengerparton igyekszik feltöltődni. Albánia legszexibb nője, akit közel egymillióan követnek az Instagramon, meglepte a rajongóit néhány egészen vadító fotóval, amelyeken apró bikiniben mártóztatta meg tökéletes testét egy medencében.

A Bajnokok Ligája szünetel, Albánia kiesett az Eb-ről, így végre nyugodtan nyaralhatok"

 – írta a bejegyzése alá Eva Murati.

A 29 éves albán színésznő és műsorvezető a hazájában már évek óta a Bajnokok Ligája háziasszonya, miatta pedig óriási népszerűségnek örvend a műsor, mivel még azokat is a képernyő elé ülteti, akik nem kifejezetten rajonganak a futballért. 

Az albán szépség a BL-szezon végeztével sem szakadt el a futballtól, ugyanis a németországi Európa-bajnokság alatt Albánia összes mérkőzését a lelátón figyelte. Az albánok az olaszok ellen megszerezték az Eb-k történetének leggyorsabb gólját, majd jött a drámai pontszerzés a vb-bronzérmes horvátok ellen, ám az utolsó fordulóban a spanyolok tartalékos csapattal is nyerni tudtak, így Albánia búcsúzott a csoportkör után.

Az angolul, olaszul és spanyolul is folyékonyan beszélő TV-sztártól nem idegen, hogy fürdőruhás képeket oszt meg magáról, íme egy sorozat a legjobb képeiből:

Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről