Vágólapra másolva!
Argentina a Copa América döntőjében hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte Kolumbiát, azaz okot adott országszerte az őrült ünneplésre. Két jól felkészült szurkolólány azonban még a helyszínen, a miami Hard Rock Stadionban emlékezetessé tette a sikert félmeztelen ünneplésével.

Lautaro Martínez góljával Argentína magyar idő szerint hétfőre virradóra hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte Kolumbiát a Copa América döntőjében. Mégsem a győztes gólt szerző Inter-csatárról, hanem a találatát és az argentin diadalt megünneplő két szurkolóról írnak a legtöbb helyen. Nem véletlenül!

A két hölgy ugyanis az ünneplés egy rendhagyó módját választotta: mezeiket felhúzva közszemlére tették méretes kebleiket. Láthatóan készültek rá, hogy pillanatokon belül internetsztárok leszen, így aztán argentin zászlókat fedték el mellbimbóikat, a közösségi oldalak szigorú szabályait betartandó. Az eredeti videót alig egy nap alatt több mint 15 millióan látták - írja a Marca

Azaz bejött a lányok terve, híresek lesznek, ami Miamiban nem is olyan nehéz. Igaz, alig pár hete volt példa az ellenkezőjére, amikor az Edmonton Oilers egyik szurkolója mutatta meg fedetlen kebleit, őt viszont annyian kezdték el zaklatni, főleg pornóoldalak ajánlataival, hogy inkább titokban tartotta a nevét, amíg le nem telt a 15 perc, amíg híres tudott maradni. 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről