Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokságot a spanyolok nyerték, de a lelátón sem lehetett okuk a panaszra a későbbi győzteseknek. A modern foci elmaradhatatlan velejárója a focistafeleség. Megnéztük, kik drukkoltak az Eb-győzteseknek.

A spanyol válogatott az Európa-bajnokságon a legszebb játékot bemutatva nyerte meg a tornát, öröm volt nézni a csapa játékát, amiben a fiatal Lamine Yamal és Nico Williams is igazi örömfocit mutatott be. Nem lehetett panaszunk akkor sem, amikor a lelátókra kellett pillantanunk, hiszen a nézőtéren is igazi bajnokcsapat jött össze a focistafeleségek összeállításából is. Volt ott modell, influenszer, táncosnő, TikTokker. A focisták feleségei és a focisták barátnői is emelték az Európa-bajnokság rangját, őket mutatjuk most be.

focistafeleség
A focistafeleség ma már külön szakmának számít
Fotó: instagram.com/sara_botello

 

Focistafeleség a lelátón

A modern focinak a focistafeleség is kötelező "kelléke" lett, sokszor velük is annyit foglalkozik a sajtó, mint magukkal a játékosokkal. A focista félember a focistafeleség nélkül, és nincs ez másképp a spanyol labdarúgó-válogatott kapcsán sem, jöjjenek a legszexibb focistafeleségek. A Sun összeállításában is kiemelkedik a focistafeleségek közül Alice Campello, aki az Eb-győztes spanyol válogatott csapatkapitányának, Alvaro Moratának a párja.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group B Albania v Spain
Alice Campello is a helyszínen szurkolt a párjának
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A 29 éves Alice tehát Alvaro Morata felesége. Az olasz hölgy örülhet, ugyanis Morata újra Olaszországban fog focizni, ugyanis a Juventus után az AC Milan focistája lesz. A spanyol labdarúgó-válogatott és az Atlético Madrid sokat kritizált focistája újra a Serie A-ban bizonyíthat majd. Campello korábban modellkén dolgozott, de ma már a házaspár négy gyermekét neveli, Akala Studio néven saját ruhamárkája, MASQMAI fantázianévvel pedig saját sminkmárkája is van.

Ott volt a lelátón Sara Botello is, aki szintén 29 éves és a szülővárosa, Bilbao mellett Szaúd-Arábiában is sok időt töltött, hiszen férje, Aymeric Laporte az al-Nasszr játékosa volt. A csodálatos hölgy hivatásos táncos, korábban balettozott és showműsorokban is szerepelt Spanyolországban. Aymeric és Sara 2023 óta házas, két gyerekük van

Sara Botello is ott volt a lelátókon Németországban
Fotó: instagram.com/sara_botello/

Az Arsenal spanyol kapusa, David Raya párja, Tatiana Trouboul is ott volt a nézőtéren, annak ellenére, hogy párja nem az első számú kapusa volt a spanyoloknak. A hölgy sokak szerint olyan, mint Kim Kardashian, nem véletlen, hogy modellkedett, de éjszakai klubban is vállalt munkát.

Raya párja is feltűnő jelenség
Fotó: instagram.com/t.trouboul

Raya és Trouboul 2021 óta vannak együtt, van már közös tetoválásuk is. Tatiana Trouboul is ott volt Németországban, ahol közösen ünnepelhetett élete párjával.

 

Így szurkoltak ők: a spanyol válogatott szuperszexi feleségei

Egy ikerpár is a spanyoloknak szurkolt a lelátón, ugyanis ott volt Daphne és Melanie Canizares is. Előbbi egy 34 éves üzletasszony és Dani Carvajal felesége, aki elsősorban esküvők és egyéb rendezvények szervezésével foglalkozik. Ikertestvére, Melanie Canizares is szurkolhatott a párjának az Eb-n, ugyanis az ő párja, Joselu is ott volt a későbbi Európa-bajnok csapat keretében.

Joselu és Melanie Canizares
Fotó instagram.com/mel.canizares

A pár mindkét férfi tagja remek idényen van túl, ugyanis az Európa-bajnokság mellett Bajnokok Ligáját és bajnoki címet is nyertek a Real Madriddal.

Lola Liberal utazó blogger és nem mellesleg Mikel Merino párja. A Real Sociedad jelenlegi játékosa focizott a Newcastle és a Borussia Dortmund csapatában is, a párja pedig a közösségi oldalai alapján főleg utazgatással tölti el az időt, amíg párja távol van. 

Lola Liberal szinte az egész világot körbeutazta már
Fotó: instagram.com/lolaliberal

Laura Abla a jelenleg még Lipcsében focizó Dani Olmo barátnője. A berlini születésű TikTokkert negyedmilliónál is többen követik a közösségi médiában. Az ő helyzete azért is érdekes, mert németként kellett szurkolnia élete párjának, aki a csapatával a házigazdák elleni is szerepelt, ráadásul a meccs legjobbjának választották a negyeddöntő során.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!