Leejtették a mentősök a lábát tört tornászt – videó

Samir Ait Said, torna, olimpia, Rio 2016
France's Samir Ait Said is stretchered off after being injured while competing in the qualifying for the men's vault event of the Artistic Gymnastics at the Olympic Arena during the Rio 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro on August 6, 2016. / AFP PHOTO / Ben STANSALL
Vágólapra másolva!
Samir Ait Said szenvedte el eddig a riói olimpia legbrutálisabb sérülését, amikor ugrásnál rosszul ért talajt. Ám kálváriája ezzel még nem ért véget.
Vágólapra másolva!

A 26 éves francia tornász kettős, nyílt síp- és szárkapocscsont-törést szenvedett, megműtötték, az operáció után a kórházi ágyról már azt üzente, hogy a tokiói olimpián indulni szeretne.

Ám nem volt egyszerű az út, amíg eljutott a kórházig, hiszen egy videó tanúsága szerint a mentősök leejtették őt. Lehet, hogy csak a hordágy csuklott össze, mindenesetre nem igazán sikerült biztonságosan a kórházba juttatni az olimpia eddigi talán legszerencsétlenebb sportolóját.

A Sporting News kiemelte, hogy Samir Ait Said a 2012-es olimpiát megelőzően hasonló sérülést szenvedett el, csak akkor a jobb lábán, és egy évvel később Európa-bajnok lett gyűrűn.

A riói sérülése (csak erős idegzetűeknek):

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!