A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nem csak Westbrook tud tripla duplát csinálni

Chicago Bulls vs Detroit Pistons BASKETBALL United States 2017 NBA MATCH march Detroit Pistons Chicago Bulls Chicago National Basketball Association Illinois United Center
CHICAGO, USA - MARCH 22: Jimmy Butler (21) of Chicago Bulls in action during the NBA match between Chicago Bulls vs Detroit Pistons? at the United Center in Chicago, Illinois, United States on March 22, 2017. Bilgin S. Sasmaz / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Óriási küzdelem lesz a rájátszást érő helyekért az NBA utolsó játéknapjain, amiből már csütörtökön éjjel is ízelítőt kaphattunk.

Keleten az első hat hely már biztosna tűnik, a két utolsó playoff pozícióért azonban nagy harcot vív az egyaránt 39-40-es mérleggel álló Chicago Bulls és Indiana Pacers, valamint a szezon második felében magára találó Miami Heat (38-40).

Előbbi két csapat egyaránt pályára lépett és győzött is. A Pacers hazai közönség előtt intézte el a kiszámíthatatlan Milwaukee Bucksot, míg a Bull idegenben verte a Philadelphiát. A vendégeknél a két sérült sztár, Dwyane Wade és Rajon Rondo is padon ülte végig a meccset, szerencséjükre azonban Jimmy Butler nem így tett: inkább egy 19 pontos, 10 lepattanós és 10 asszisztos tripla duplát szállított - ez volt pályafutása negyedik ilyen teljesítménye.

Ne mondja senki, hogy nem dolgozott meg a pontokért:

A legtöbb pontot Atlantában láthatták a szurkolók, ahol a Celtics elleni győzelemmel a Hawks győzelmével egyrészt visszavette az ötödik helyet a Buckstól, másrészt pedig vélhetően elintézte, hogy LeBron James és a Cleveland Cavaliers nyerje meg a Keleti főcsoportot a Boston előtt.

Eredmények:
Atlanta Hawks-Boston Celtics 123-116
New York Knicks-Washington Wizards 103-106
Philadelphia 76ers-Chicago Bulls 90-102
Orlando Magic-Brooklyn Nets 115-107
Indiana Pacers-Milwaukee Bucks 104-89

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!