Durant és Curry varázslatával szárnyal a Golden State

Minnesota Timberwolves v Golden State Warriors GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
OAKLAND, CA - JANUARY 25: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors congratulates Kevin Durant #35 after he made a basket against the Minnesota Timberwolves at ORACLE Arena on January 25, 2018 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A címvédő Golden State Warriors többek között 21 hárompontosának, illetve Kevin Durant tripla duplájának köszönhetően győzte le a vendég Minnesota Timberwolves együttesét az NBA legutóbbi játéknapján.

A liga legjobb mutatójával rendelkező Warriors tíz veresége mellett a 39. győzelmét aratta. A Timberwolves ellen a legutóbbi 22 mérkőzéséből a 19. nyerte meg a Golden State.

A nyerő páros Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ezra Shaw

És még látniuk sem kell egymást:

@stephencurry30 knows where to find @kevindurant!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Még a találkozó előtt hozták nyilvánosságra, hogy Durant tizenötezer dolláros (3,7 millió forintos) pénzbüntetést kapott, amiért a New York Knicks elleni keddi összecsapáson megsértette James Williams játékvezetőt.

A Sacramento kiegyenlített mérkőzésen nagyot hajrázott a Miami vendégeként, a Kings az utolsó 5:46 percet 17-4-re hozta, s végül egy ponttal győzött.

Russell Westbrook az egyéni szezoncsúcsot jelentő 46 pontjával döntő érdemeket szerzett az Oklahoma City hazai sikeréből a Washington ellen.

Nikola Jokic volt a Denver Nuggets nyerőembere. A 22 éves, zombori születésű játékos 18 pontot és hét lepattanót szerzett, valamint tíz gólpasszt adott a New York Knicks ellen.

Eredmények:
Miami Heat-Sacramento Kings 88-89
Oklahoma City Thunder-Washington Wizards 121-112
Denver Nuggets-New York Knicks 130-118
Golden State Warriors-Minnesota Timberwolves 126-113

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!