NBA: Megszakadt a Lakers rossz sorozata

Charlotte Hornets v Los Angeles Lakers GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
Lonzo Ballék végre javítottak
Vágólapra másolva!
A Los Angeles Lakers magabiztosan nyert az Atlanta ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.

A kilenc vereség után győztes kaliforniaiak sikerének kulcsa az volt, hogy a mezőnydobások 55,8 százalékban bejöttek, emellett akadt 13 labdaszerzés, és 26 pont jött össze gyors indításból. A Hawksban a német Dennis Schröder 27 ponttal rukkolt elő.

Lonzo Ballék végre javítottak Forrás: AFP/2018 Getty Images/Sean M. Haffey

Az előző szezon legjobbjává választott Russell Westbrook megszerezte idénybeli 14. tripla dupláját, ám hiába gyűjtött 26 pontot, 11 gólpasszt és 10 lepattanót, az Oklahoma City kikapott Phoenixben.

A portlandi C.J. McCollum 6 másodperccel a vége előtt dobott győztes kosarat a San Antonio ellen, melyben Manu Ginobili 26 pontig - közte hat tripláig - jutott. Az argentin olimpiai bajnok lett Michael Jordan 2003-as produkciója óta az első 40 év feletti kosaras az NBA-ben, aki egymás után két meccsen legalább 15 pontot szerzett.

CLUTCH MCCOLLUM

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

A Miami is nagyot hajrázott: a negyedik negyedben nyolcpontos hátrányt ledolgozó floridaiak Josh Richardson 5 másodperccel a dudaszó előtt szerzett duplájával verték meg a Utah-t.

Eredmények:
Los Angeles Lakers-Atlanta Hawks 132-113
Miami Heat-Utah Jazz 103-102
Dallas Mavericks-New York Knicks 96-100
Phoenix Suns-Oklahoma City Thunder 114-100
Portland Trail Blazers-San Antonio Spurs 111-110

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!