LeBron James a lehető leghamarabb folytatná az NBA-szezont

Milwaukee Bucks v Los Angeles Lakers GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 06: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers backs in on Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks during the third quarter at Staples Center on March 06, 2020 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
LeBron James, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb sztárja továbbra is reménykedik abban, hogy folytatni lehet a szezont.

"Több sportágat is látunk, mint például a kevert harcművészet vagy a futball, amelyben újraindult a küzdelem, és halljuk, hogy hamarosan a baseball-bajnokság is elkezdődik.- mondta a Los Angeles Lakers játékosa.

Az NBA-szezon március 11-e óta szünetel a koronavírus-járvány miatt. Egyelőre nincs konkrét terv a folytatással és az idény befejezésével kapcsolatban. A liga vezetője, Adam Silver korábban annak a reményének adott hangot, hogy június elejéig döntés születhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!