A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Egyetemi edző lesz minden idők egyik legjobb amerikai sportolójából

Super Bowl LIV - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Deion Sanders of the NLF 100 All-Time Team is honored on the field prior to Super Bowl LIV between the San Francisco 49ers and the Kansas City Chiefs at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legjobb amerikaifutballistája, Deion Sanders lesz a Jackson State Tigers egyetemi csapat vezetőedzője.

Az 53 éves szakember - akit Prime Time-nak, magyarul főműsoridőnek becéznek abból kifolyólag, hogy a legfontosabb pillanatokban is fantasztikusan tudott teljesíteni - egy beszélgetős műsorban jelentette be, hogy átveszi az együttes irányítását. Sandersnek ez lesz az első vezetőedzői állása. Hozzátette, több profi klub is megkereste különböző ajánlatokkal.

A cornerback poszt egyik legjobbja NFL-karrierje során a San Francisco 49ers és Dallas Cowboys csapatával is megnyerte a Super Bowlt, sportolói tehetségét pedig mindennél jobban mutatja, hogy kilenc évet játszott ezzel párhuzamosan a profi baseball-ligában (MLB) is, az Atlanta Braves tagjaként pedig játszott a nagydöntőben, azaz a World Seriesben is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!