Dudaszós hármassal nyert a nyugati döntőben a Los Angeles Lakers

Denver Nuggets v Los Angeles Lakers - Game Two GettyImageRank1 SPORT nba BASKETBALL bestof topix
LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - SEPTEMBER 20: Anthony Davis #3 of the Los Angeles Lakers celebrates with his temamates after shooting a three point basket to win the game over Denver Nuggets in Game Two of the Western Conference Finals during the 2020 NBA Playoffs at AdventHealth Arena at the ESPN Wide World Of Sports Complex on September 20, 2020 in Lake Buena Vista, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA nyugati konferenciájának döntőjében a második meccset is megnyerte a Los Angeles Lakers, így már 2-0-ra vezet a Denver Nuggets ellen.

A meccs hőse az az Anthony Davis volt, aki összesen 31 pontot dobott. Övé volt az utolsó 10 pont, amit a Lakers dobott, 22 pontot az utolsó két negyedben dobott és az utolsó dudaszó pillanatában dobott hármassal nyert a csapata 105-103-ra.

A csapat másik sztárja, LeBron James 26 ponttal és 11 lepattanóval zárt, a túloldalon Nikola Jokic 30, Jamal Murray 25 pontot dobott.

Jokic kosarával még 103-102-re vezetett a Denver 20 másodperccel a vége előtt. Alex Caruso rontott egy hármast, majd a lepattanót Green visszaszerezte, de őt blokkolták dobás közben, de az oldalvonalon kiment a labda, majd a bedobás után jött Davis nyerője.

Davis és Jokic dobópárbaja a meccs végén:

Davis hármasa után elszabadult a pokol a hatalmas ünneplés közepette, érdekes jelenetek alakultak ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It was chaos after that AD game winner.

House of Highlights (@houseofhighlights) által megosztott bejegyzés,

Eredmény, Nyugati főcsoport, döntő:
Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 105-103
A négy győzelemig tartó párharc állása: 2-0

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!