Az NBA vezetője elárulta, lehetnek-e nézők a következő szezonban

LeBron James NBA kosárlabda
LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - SEPTEMBER 30: Tyler Herro #14 of the Miami Heat drives the ball against LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers during the fourth quarter in Game One of the 2020 NBA Finals at AdventHealth Arena at the ESPN Wide World Of Sports Complex on September 30, 2020 in Lake Buena Vista, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Adam Silver, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vezérigazgatója szerint lehetnek nézők a csarnokokban a következő idényben.

"Bízom benne, hogy beengedhetjük a szurkolókat még a vakcina megérkezése előtt" - jelentette ki a liga első embere. "A jelenlegi tudásunk alapján még nem lesz védőoltás a 2020/2021-es idényrajt idején, amely leghamarabb karácsonykor lehetséges, de valószínűbb a januári indulás."

Könnyen lehet, hogy már a 2020-21-es szezon első mérkőzéseire is beengedik a nézőket az NBA-ben Forrás: AFP/2020 Getty Images/Kevin C. Cox

Az NBA-t 2014 óta vezető Silver egyelőre nem szolgált részletekkel a folytatásról, nem nyilatkozott arról, hogy a koronavírus-járvány miatt továbbra is "buborékokban" rendezik-e a meccseket, illetve hogy miként oldják meg a kanadai Toronto Raptors be- és kilépését az Egyesült Államokba.

- tette hozzá.

Az NBA augusztusban indult újra zárt kapuk mögött az orlandói Disney World szórakoztatóközpontban, a Los Angeles Lakers-Miami Heat döntő résztvevői már 85 napja vannak az elszigetelt "buborékban".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!