A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Amerikában a Kansas City Chiefs védőjét, Isaiah Buggst, akit állatkínzással vádolnak.

Isaiah Buggst az Alabama államban található Tuscaloosában vádolták meg a hatóságok, miután bejelentés érkezett arról, még március végén, hogy a sportoló által bérelt házban két kutyát hagytak magára. A dokumentumok szerint Buggs az ingatlanból elköltözött, miután nem fizette a bérleti díjat, sőt, tartozást is felhalmozott. Amikor a rendőrök és az állatvédők megérkeztek a helyszínre, két kutyát találtak a verandán, az egyiket ráadásul ketrecben és jó ideje nem kapott egyikük sem élelmet és vizet.

Carolina Panthers vs Detroit Lions
Isaiah Buggs korábban a Detroit Lions játékosa is volt
Fotó: NurPhoto via AFP/Jorge Lemus

A jelentések szerint mindkét kutyára alultáplált és lesoványodott állapotban találtak. A két kutya közül az egyiket később el is kellett altatni. Buggs ellen állatkínzás miatt adtak ki elfogatóparancsot. Buggs ügyvédje szerint ugyanakkor Tuscaloosa városa és rendőrsége összefogott a védence ellen, azzal a céllal, hogy a helyi vállalkozását ellehetetlenítsék. Az ügyvéd szerint fel is ajánlották a vádak elejtését, amennyiben megszünteti ezt a vállalkozását.

Buggs 600 dolláros óvadék ellenében szabadlábon lehet, a bíróság júinusban hallgatja majd meg.

A 27 éves Buggs februárban írt alá a Chiefs csapatához, korábban két szezont töltött a Detroit Lionsnál és hármat a Pittsburgh Steelersnél. A Steelers a 2019-es draft hatodik körében választotta ki.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!