A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mutatunk egy fantasztikus trükköt a ruhák szárításához

Vágólapra másolva!
Napjainkban már sokan használnak szárítógépet, vagy azzal ellátott mosógépet vásárolnak, ha azonban ön még hagyományos készülékkel rendelkezik, amelynek nincs meg ez a funkciója, de mégis jól jönne, akkor erre is van megoldás!
Vágólapra másolva!

Valószínűleg ön is rengeteget mos, a mosógép az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz, írja a mindmegette.hu-n megjelent cikk. Mutatunk egy trükköt, hogy miként tudja majdnem szárazon kivenni a gépből a ruhákat. Előfordulhat, hogy még nem hallotta, így valószínűleg még nem is alkalmazta ezt a módszert.

Varázslat egy száraz fürdőlepedő segítségével

Ha szeretné, hogy gyorsabban száradjanak meg a ruhái, sőt jó lenne, ha majdnem szárazon venné ki a tiszta ruhákat a régi, hagyományos mosógépből, nincs másra szüksége, csak egy nagyobb méretű, száraz, jó nedvszívó törölközőre.

  1. Első lépésként indítson el egy hagyományos mosási ciklust, a szokásos módon. Arra figyeljen, hogy centrifugázzon is ez a program, ha ez a beállítás nem elérhető akkor a mosás befejezése után indítsa el a centrifugát.
  2. Készítsen elő egy nedvszívó fürdőlepedőt, lehetőleg olyat, ami kifejezetten jól szívja a vizet, fontos, hogy ne szöszöljön vagy fogja meg a ruhákat a színével.
  3. Amikor a gép végzett a centrifugálással, ne vegye ki a nedves ruhákat, csak nyissa ki az ajtaját, és tegye be a vizes ruhák mellé a törülközőt/lepedőt és indítsd el újra a centrifugát. A törölköző a gépben lévő ruhákból magába szívja a nedvességet, így a mosott ruhái sokkal szárazabbak lesznek.
mosógép
Fotó: pixabay.com

A mosógépet csak kb. 3/4-ig töltse ruhával, így lesz tökéletes a végeredmény! 

Vannak, akik a mosást már művészi szintre fejlesztették a digitális innovációknak  köszönhetően.

Ha szereti az ilyen jellegű trükköket, mindenképp olvassa el ezt a cikkünket is: 5+1 szuper trükk parafadugóval - videó, de a kávérajongóknak is van egy igazán érdekes cikkünk: 10 furfangos trükk, amit minden kávékedvelőnek ismernie kell.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!