A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

A híres etikettszakértő elárulta, hogyan kell enni a hosszú tésztát

Vágólapra másolva!
A neves etikettguru és a podcast-műsorvezető, William Hanson tiszta vizet öntött a pohárba és bemutatta azt a három tippet, amelyeket érdemes követni ha hosszú tésztát eszünk.
Vágólapra másolva!

Egy neves etikett szakértő vitát váltott ki, miután felvilágosította az Instagram-felhasználókat a hosszú tészta fogyasztásának helyes módjáról. William Hanson számára nem ismeretlen, hogy tippeket ad rajongóinak az etikett terén – és ezzel elképesztően sok, 2,9 millió követőt halmozott fel a közösségi média platformján. A chips és a croissant helyes elfogyasztásától az éttermi menükről történő helyes rendelésig – a Help I Sexted My Boss podcast műsorvezetője, William szinte mindennel foglalkozott már - írja a Mirror.

 Ha otthon vagy, még akkor sincs mentség a hanyag tészta evésre"

- magyarázza William legújabb videójában. És miután megevett egy krémes Birdseye tagliatelle ételt, megosztotta három legfontosabb tippjét, a tészta evés kapcsán.

pesto, tészta receptek
Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

William szerint nincs szükség se a késre se a kanálra ez esetben, csupán a villára. Azt is tanácsolja, hogy azért is tegyük le a kést, mivel a tészta darabolása szembemegy a hagyományos olasz étkezési technikákkal.

Így folytatja: 

Ehelyett a villát a jobb kezedben tartva forgatni kezded és feltekersz egy kis adagot. Majd hajolj előre és úgy egyél."

William videója több mint 35 000 kedvelést kapott, és több ezer hozzászólás érkezett. Egy ember így reagált: 

Olaszként csak azt tudom mondani: IGEN! Ez így van. Ilyen egyszerű."

Egy másik azt írta: "Ez az első dolog, amit helyesen csináltam." A harmadikkal pedig egyetértett: abszolút az etikett hiánya vezet a kanál használatához. Csak villával!"

A videó azonban némi nézeteltérést is okozott, különösen a kanál használatával kapcsolatban: 

De sokkal könnyebb kanállal!"

Míg a második ezt írta: "A kanál rendben van, ez egy hagyományos és régimódi módszer, amelyet Dél-Olaszországban használnak a spagetti evéséhez, ehelyett előrehajolni nem helyes, ha valóban követni akarja az etikettet."

A Birdseye Steamfresh Seductions adását meghallgathatja a YouTube- on, miközben arra vár, hogy elkészüljön a finom, szószos tészta ebédre vagy vacsorára.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!