A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Bankkártyás feltöltés a Vodafone-nál is

Vágólapra másolva!
Április 25-től a Vodafone valamennyi VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfele ATM bankautomatáknál is feltöltheti egyenlegét.
Vágólapra másolva!

A kijelölt Euronet Bankomatoknál a Mobil szolgáltatások/Vodafone menüpontot választva adható meg a feltölteni kívánt telefonszám és a választott feltöltési érték. A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege. A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről.

A feltöltési tranzakcióért a mobilszolgáltató nem számít fel plusz költséget, a bankok pedig ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák. Ez a jelenleg Magyarországon kibocsátott bankkártyák túlnyomó többségénél szintén díjmentes, azonban a pontos feltételeket a bankkártyát kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák.

A szolgáltatás az Euronet Vodafone matricákkal megjelölt mintegy 150 fővárosi és 190 vidéki bankjegykiadó automatájánál (Bankomat) vehető igénybe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!