Feltalálták az asztallá alakítható pizzásdobozt

Vágólapra másolva!
A Pizza Hut szerint elsősorban a költözéses napokon lehet hasznos.
Vágólapra másolva!

Az éppen használt bútoros online piacteret indító IKEA-t is megszégyenítő innovációval állt elő az amerikai Pizza Hut gyorsétteremlánc, bemutatta a különleges Moving Box Table pizzásdobozát. A megbízásából készült, bő ezerfős mintán elvégzett kutatásra hivatkozva azt állítja, hogy az ingatlanok közti költözéses napokon az amerikaiak 87%-a pizzát eszik, 79%-uk pedig a földön ülve fogyasztja el az ételt.

pizza hut
A költözés napját hivatott megkönnyíti az asztallá alakítható pizzásdoboz
Fotó: Pizza Hut

Ezen felbuzdulva a cég előállt a költözéses napokra kitalált új Moving Box Table pizzásdobozzal. Ez Dallas, Charlotte, továbbá Orlando városokban kérhető opcionálisan a drágább pizzák rendelésekor, az extra kartonrészek alulról való kihajtását követően alacsony asztalként funkcionál.

A rögtönzött asztalka kényelmesebbé teheti a pizza elfogyasztását, majd pakolható felületként segítséget jelenthet, amíg nem sikerül úrrá lenni a káoszon.

A különleges pizzásdoboz előreláthatóan nem lesz általánosan elérhető a Pizza Hut éttermeiben, egyelőre csak egy limitált kiadású reklámfogásról van szó. Az elérhetővé tételekor nem véletlenül esett a választás az említett településekre, egy nagy költöztetőcég szerint ezek a beköltözők körében legnépszerűbb amerikai nagyvárosok, jelenleg főleg az egyetemisták miatt pörögnek a költöztetőiparaik.

Kapcsolódó érdekesség, hogy van mód a másnapos pizzák egészen ehetővé tételére, csak ismerni kell a megfelelő melegítésük módját.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!