Videóban jelentette be a saját halálát a youtuber

paul harrell
Paul Harrell maga jelentette be a halálát a közönségének
Fotó: Paul Harrell / YouTube
Vágólapra másolva!
Kilenc hónappal a halála előtt rögzítette a rendkívüli búcsúfelvételt.
Vágólapra másolva!

Mindenki máshoz hasonlóan a sikeres youtuberek is csak emberek, mostanra jó néhány olyan eset történt, mikor nagy rajongói táborral rendelkezők teljesen váratlanul vagy hosszabb betegség után magukra hagyták a közönségüket. Az 58 évesen a napokban meghalt Paul Harrell az utóbbiak közé tartozott, ráadásul jó előre gondolt rá, hogy a halála esetén végső búcsút vegyen a nézőitől.

Harrell lőfegyverekkel kapcsolatos ismeretterjesztéssel foglalkozott a YouTube-csatornáján, a 2012-es elindítása óta 1,1 millió feliratkozóra tett szert, gyakran a testvérével együtt készítette a mozgóképeket. A férfi még tavaly júliusban közölte a nézőivel, hogy hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták, de eredetileg bizakodóak voltak az orvosok a túlélési esélyeit illetően. Később kiderült, hogy a sejtettnél későbbi stádiumban volt, áttétessé vált és a csontjaiba hatolt a betegség, ami miatt csípőtörést is szenvedett.

Ezt a felvételt a mai napon, 2023. december 20-án készítettem, és instrukciókat adtam Brad számára, hogy a halálom esetén publikálja. Úgyhogy ha ezt nézed, akkor halott vagyok 

– tisztázta a helyzetet a legutolsó, plasztikusan „Meghaltam” címre keresztelt videójában a követőivel.

Harrell arra kérte a követőit, hogy egyelőre ne iratkozzanak le a csatornáról és vegyék el a Patreon szolgáltatásban a támogatást, a testvére ugyanis vélhetően folytatni fogja a videók készítését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!