Bármikor jöhet a Galaxy Fold különleges kiadása

samsung galaxy z fold 6
Kinyitott állapotban tabletszerű a Samsung Galaxy Z Fold6
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Több téren is előrelépést hozhat a generációközi hardverfrissítés.
Vágólapra másolva!

A hírek szerint nagyon is komolyan veszi a kettéhajtható mobilok piacán a kínai konkurencia által jelentett fenyegetést a Samsung, emiatt a közeli jövőben egy különleges kiadást fog piacra dobni az általunk is tesztelt Galaxy Z Fold6-ból.

A jelenlegi információk alapján a készülék Galaxy Z Fold Special Edition néven láthatja meg a napvilágot. A normál Galaxy Z Fold6-hoz képest elhanyagolható mértékben nagyobbak lehetnek a kijelzői (6,5”-es külső és 8”-es belső, ilyen sorrendben 0,2” és 0,4” pluszokról van szó), továbbá megkaphatja a Galaxy S24 Ultra csúcsmobil 200 megapixeles hátlapi kameráját.

Végül karcsúsodhat is egy kicsit, összecsukott állapotban 1,5 mm mínusszal 10,6 mm-re csökkenhet a vastagsága. Ha ez igaz, akkor a Google Pixel 9 Pro Foldnál egytized milliméterrel lesz vastagabb, míg a téren csúcstartó Honor Magic V3 modellhez képest 1,4 mm lehet a hátránya.

A források szerint a váratlan generációközi frissítésnek mondható Galaxy Z Fold Special Edition jó eséllyel csak Kínában és Dél-Koreában kerül majd piacra, a nemzetközi közönség ezúttal kimaradhat a mókából.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!