Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Súlyos testképzavaráról mesélt a TV2 sztárja

Mészáros Lili
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja habár vékony, korábban súlyos testképzavara volt. Zavarta, hogy nem tud eléggé lefogyni, emiatt a karrierje is veszélybe került.
Vágólapra másolva!

Rengeteg dráma, sírás és kemény feladatok után június 2-án döntött a Next Top Model Hungary négytagú zsűrije, azaz Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán, hogy ki legyen Magyarország következő topmodellje. A 12 hétig tartó megmérettetést követően végül Mészáros Lilit találták a legalkalmasabbnak arra, hogy elhelyezkedjen a modellszakmában, mivel végig kimagasló eredménnyel teljesítette a feladatokat.

A 10 millió forintos nyeremény mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződését is elvihette.

A fiatal lány korábban már bevallotta, hogy súlyos bőrproblémái voltak, azonban kiderült, hogy még évekkel ezelőtt a modellszakmát is abbahagyta, ugyanis azt érezte, hogy veszélyezteti a mentális és fizikális egészségét is.

"Szerintem a modellkedésben nagyon fontos, hogy önazonos legyen az ember és élvezze azt, amit csinál. 

Ezért is döntöttem úgy 20 évesen, hogy 4 év modellkedés után abbahagyom a szakmát, mert kialakult egy elég komoly testképzavarom.

Borzasztóan megviselt, hogy úgy éreztem nem tudok lefogyni eléggé. Később pedig nagyon komoly bőrproblémáim lettek. Ezért úgy döntöttem, hogy jó, ezt most el kell engednem" - mesélte Mészáros Lili, aki évek múlva, mikor készen érezte rá magát, ismét a modellszakmában helyezkedett el. 

"Belevágtam, és abszolút nem bántam meg" - tette hozzá a TV2 sztárja, aki mindenkinek meg akart felelni, azonban később felismerte, hogy ez lehetetlen. 

Nagy félelem volt bennem, hogy milyen lesz a megítélésem. 

De el kellett fogadnom, hogy nem fog mindenki szeretni, és ez így rendben is van. Ahhoz viszont, amikor egy ország figyelme összpontosul rád, már sokkal több önismeret és erő kell, mint azt bárki gondolná. 

Eldöntöttem, hogy egy percet sem fogok arra szánni, hogy vadidegen emberek gyengítsék a lelkemet, és a rosszindulatuk miatt leértékeljem magam. 

Egyébként is nagyon toxikussá vált a social media. Túl sok ember tölti ki ott a belső frusztrációját ahelyett, hogy azzal törődne, hogy fejlessze önmagát, vagy boldoggá tegyen másokat” - magyarázta.

A Next Top Model Hungary nyertese boldog párkapcsolatban él, és habár egyre több megbízást kap, párját sem hanyagolja el. 

Szeretek klasszikus háziasszonyként gondoskodni a páromról, és minőségi időt tölteni vele. 

Jelenleg mindennap van valami elfoglaltságom, de Norbi megért és támogat. Igyekszem összeegyeztetni a kötelezettségeimet és a párkapcsolatommal, amíg sikerül jól navigálnom, addig kétségek nélkül építem a modellkarrierem. 

Benne van, hogy annyira vigyázok a „békeszigetre”, amit a párommal élek meg, hogy nem tudom minden szakmai célomat megvalósítani, de hosszú távon nem érné meg elveszíteni a biztonságot, amit ő ad nekem 

- hangsúlyozta a Joy magazinnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről