Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Előkerültek a Sárkányok háza és a Geek Girl sztárjának szexi képei

Vágólapra másolva!
A Sárkányok házából és a Geek Girlből ismert Emily Carey még csak 21 éves, de máris milliók rajonganak érte, bár valójában egyáltalán nem olyan szégyellős, mint amilyennek szerepei alapján tűnhet.
Vágólapra másolva!

Emily Joanna Carey angol származású színésznő 2003. április 30-án látta meg a napvilágot a londoni Barnet kerületben. Karrierjét gyerekszínészként kezdte a Casualty című szappanoperában 2014-ben, majd olyan karakterek gyerekkori szerepét alakította, mint Diana hercegnő a Wonder Womanben, melynek főszerepében Gal Gadot játszott. Továbbá Lara Croftot a 2018-as Tomb Raiderben és a fiatal Alicent Hightowert az HBO nagysikerű fantasy-sorozatában, a Sárkányok házában, melynek első évadát 2022-ben mutatták be, és nemrég debütált a második évada, ami meghozta Carey számára a kezdő lökést ahhoz, hogy kitörjön az árnyékból.

Emily Carey, Geek Girl
Emily Carey, Geek Girl
Emily Carey, Geek Girl

A nagy áttörést a nemrég bemutatott Geek Girl hozta meg számára, mely első komoly főszerepe volt és nemvárt sikert hozott a Netflix streaming szolgáltatónak, melynek top 10-es lejátszási listáján már több mint egy hónapja előkelő helyet foglal el, és a Bridgerton családot is letaszította az első helyről, miután elérhetővé tették. A 21 éves Carey egy stréber, okostojás gimnazista lányt alakít a sorozatban, akit egy véletlennek köszönhetően felfedez a divatipar, és sikeres szupermodellt csinálnak belőle. Harriet Manners karaktere igazán szerethető, hiszen kicsit bolondos, de mégis ragaszkodik az elveihez, még akkor is, ha modellkarrierjét kockáztatja vele. A helyzet komikuma, hogy sokszor nem szándékosan csinál bolondot magából, ezt mégis imádják az emberek, ahogy a sorozatot is a nézők.

A Geek Girl Londonban játszódik, és valójában gyerekenek, tinédzsereknek szánták, mégis minden korosztály érdekesnek találja, hiszen mindenkit megszólít, így igazi családi sorozat lett belőle, hiszen nemcsak vicces, hanem valódi drámákat, megható pillanatokat is tartogat a nézők számára. A hatalmas siker ellenére még nincs hivatalos bejelentés arról, hogy várható-e a második évad, hiszen a sorozatot eredetileg csak tíz epizódra tervezték. Mivel a Geek Girl Holly Smale azonos című könyvsorozatán alapul, melynek számos kötete van, így elég nagy az esély a folytatásra, hiszen alapanyag bőven adott hozzá és a népszerűségét tekintve is ígéretesnek tűnik.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről