Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia

Ilyen állapotban van az újabb műtétje után Sydney van den Bosch

Vágólapra másolva!
Sydney van den Bosch 2021-ben döntött úgy, hogy mindkét mellét eltávolíttatja, ugyanis hajlamos a mellrákra. Nemrég újabb operáción esett át.
Vágólapra másolva!

A TV2 sztárja az Instagramon-oldalán adott hírt az állapotáról: mint írja, ma egy kicsit kimozdul, de egyelőre a pihenésre, gyógyulásra kell koncentrálnia. "Pont így érzem a bennem lévő erő vibrálását, pihenni kell, pláne ha gyógyulunk, mert így tud a test a legjobban rehabilitálódni. De a magam fajta kissé túlmozgásos egyedeknek ez maga büntetés, úgyhogy ha törik, ha szakad, ma egy kicsit kimozdulok!"- írta oldalán.

Már egyszer jelentkezett a műtét után

A Szerencsekerék háziasszonya 2021 decemberében dupla masztektómián esett át. Egy vizsgálat kimutatta, hogy édesanyjával mindketten hajlamosak a mellrákra, ugyanis BRCA-génmutációt találtak a szervezetében, miután pedig a mammográfián csomót mutattak ki nála, úgy döntött, hogy megelőzésként mindkét mellét eltávolíttatja.

Fél évvel ezelőtt, amikor a Szerencskereket forgattuk, akkoriban tudtam már, hogy én ezt a műtétet szeretném elvégeztetni, de akkor én még nem tudtam, hogy mekkora a baj. 

És pont a forgatás kellős közepén tudtam meg, hogy ezt nem lehet halogatni, és még decemberben túl kell rajta esnem.

Annyi mindent írnék most, de úgyis csak az lenne a vége, hogy a szívem tele van szeretettel. 365 napja került sor a kétoldali masztektómiámra, amikor azt mondtam, hogy mondjon, ajánljon bárki bármit, én élni szeretnék és nem félni" - kezdte az egyik bejegyzését a TV2 sztárja.

Egy év elteltével is csak azt tudom szajkózni, hogy járjatok szűrővizsgálatokra, gondolkozzatok preventíven. 

Ne ajándéklistát böngésszetek, hanem a 66. kacat helyet egy komplett orvosi szűrést vegyetek szeretteiteknek, mert tudom, milyen nehéz minden családtagomat rávenni arra, hogy menjen el egy mezei kis kivizsgálásra. Most itt a Zakopane-i hegyek között két ilyen társsal bátran mondhatom, hogy már nem félek" - írta oldalán egy évvel a beavatkozás után. 

A TV2 sztárját nemég újból megműtötték, amit saját maga árult el az Instagram-oldalán, követőinek pedig az üdvözlőlapját is megmutatta.  "Van, akivel szeretetből szeretjük szentimentálisan megérinteni a másikat, de most már azért befejezhetnénk. Jöhet a B oldal" - olvasható a bejegyzés. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről