Így néz ki ma a T. J. Hooker sztárja - fotók

T. J. Hooker
William Shatner, Heather Locklear és Adrian Zmed a T. J. Hookerben
Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Vágólapra másolva!
Emlékszik még a T. J. Hooker című krimisorozatra, illetve ott a címszereplő társára, Romanóra? Az őt alakító Adrian Zmed már 70 éves, nézze meg pár frissebb fotón!
Vágólapra másolva!

Bizonyára sokan emlékeznek még a T. J. Hooker című krimisorozatra, amelyben a címbeli kemény utcai zsaru (William Shatner) a partnere halála után az akadémián terelgette az újoncokat, főleg új társát, Vince Romanót – akit Adrian Zmed alakított több mint hetven epizódban.

A széria eredetileg 1982 és 1985 között ment az ABC-n, majd a CBS átvette még egy évadra – abban azonban Adrian Zmed már nem szerepelt: egyes források szerint azért hagyta ott a sorozatot, mert kevesellte az időközben lecsökkentett gázsit, mások szerint azért, mert már inkább a Dance Fever című műsor vezetése foglalkoztatta.

Adrian Zmed
Adrian Zmed mint Vince Romano, T. J. Hooker
Fotó: ABC / ABC

Akárhogy is, a forgatókönyvírók nem sokat törték a fejüket azon, hogy a figuráját miként írják ki a történetből, a negyedik szezon végén ugyanis T. J. Hooker Chicagóba utazott, és mire az ötödik évad elejére visszatért Los Angelesbe, Romano már nem volt sehol. Régi kollégája és barátja meg sem kérdezte, hogy hová tűnt – mintha sosem lett volna társa, egyedül rótta tovább az utcákat.

A T.J. Hooker szerepői közül William Shatner már 93 éves, de még mindig aktív: 2021-ben a világűrt is megjárta (amivel rekordot döntött), egy évvel korábban az Origónak is nyilatkozott a Historyn futott sorozatáról. A T. J. Hookerben szintén látott Heather Locklearről, komoly lecsúszásáról itt írtunk bővebben, de mi lett Vince Romano alakítójával, Adrian Zmeddel?

Már 70 éves

Adrian Zmed az első színészi munkáját 1978-ban kapta a Starsky és Hutch egyik epizódjában, a T. J. Hooker indulásakor pedig már a Grease 2.-ből, Nogerelli szerepéből is ismerhették a nézők – igazi sztárrá azonban a T. J. Hookerrel vált.

A népszerűséggel jött lehetőségeket aztán nemigen tudta kiaknázni: 1984-ben szerepelt a Legénybúcsúban a fiatal Tom Hanks oldalán, majd 1998-ban a Twister visszavágban is megjelent – de nagyjából ennyi volt az említésre méltó filmje, 2016-ban a Sharknado 4.-ben láthattuk legutóbb.

Emlékezhetünk rá pár sorozatos vendégszerepből is, hosszabb tévés munkát azonban már nem kapott a T. J. Hooker után: olyan szériák egy-két epizódjában tűnt fel, mint a Szerelemhajó, a Gyilkos sorok, a Drága testek vagy a Halálbiztos diagnózis.

Adrian Zmed már 70 éves, nézze meg a következő oldalon két frissebb fotóját!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!