Palik László kipróbálta, hogy meddig jutna a Legyen ön is milliomos!-ban - videó

Palik László a Legyen ön is milliomos! stúdiójában
Palik László a Legyen ön is milliomos! stúdiójában
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Palik László lesz a házigazdája a TV2-n visszatérő Legyen ön is milliomos!-nak – most pedig ő maga is kipróbálta, hogy meddig jutna a játékban.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, megújult formában tér vissza a TV2-n a Legyen ön is milliomos!, amelynek házigazdája ezúttal Palik László lesz – aki saját videosorozatában, a Palikék világa by Mannában beszélt a visszatérésről, miközben a játék mobiltelefonon elérhető verzióját is kipróbálta.

Palik Lászlót műsorvezetőtársa, Wágner Tamás vizsgáztatta, az elvileg véletlenszerűen megjelenő kérdések közül Palik Lászlónak az elején az alábbiakra kellett válaszolnia:

  • Melyik villa nem a konyhába való?
  • Melyik tortát fedi karamellborítás az alábbiak közül?
  • Melyik égitest nem hold az alábbiak közül?
  • Melyik hüvelyes növény az alábbiak közül?
  • Milyen szög a 45°-os szög?

A Legyen ön is milliomos! leendő házigazdája csak az utolsó kérdésnél bizonytalanodott el komolyabban, de végül arra is jól válaszolt – majd a további játék helyett úgy döntött, inkább megáll a biztos nyereménynél, 100 ezer forintnál. Nézze meg videón, Palik László hogyan szerepelt!

Így szerepelne Palik László a Legyen ön is milliomos!-ban:

50 millió forint a tét

Palik László az adás végén természetesen nem kapta meg a nyereményét, a TV2 vetélkedőjében a játékosok azonban 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre. 

A hamarosan újrainduló vetélkedőben most is lesznek adások civil játékosokkal, ám ezúttal celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak. Közben a szabályokban is lesz változás: a három korábbi segítség (telefonos, felező, a stúdióban ülők megkérdezése) mellett a 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is, a játékos ugyanis egy alkalommal a műsorvezetőtől is segítséget kérhet – a négy lehetőség közül azonban csak hármat használhat fel a játék során.

Klasszikus műsorról van szó

A Legyen ön is milliomos! (eredetiben Who Wants to Be a Millionaire?) az 1998-as brit eredeti nyomán az Egyesült Államokban is elindult 1999-ben, de egyébként is a világ egyik legnépszerűbb vetélkedőjévé nőtte ki magát: rengeteg verziója készült világszerte, az európai országok mellett többek között Indiában, Vietnámban, Nigériában, a Dél-Afrikai Köztársaságban, Malajziában, Venezuelában és a Fülöp-szigeteken is ment helyi változat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!