Zimány Linda akár egymillió forintot is fizethet egy éjszakáért

Zimány Linda
Zimány Linda a Muse Hotel medencéjénél
Vágólapra másolva!
Zimány Linda a friss Instagram-posztjai alapján elképesztő luxusban tölti a napjait Saint-Tropez-ban.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda az utóbbi napokban a francia riviéráról, Saint-Tropez-ból tett közzé több bejegyzést az Instagramon: ezek tanúsága szerint főleg tengerparti luxuséttermekben múlatja az időt, de más bejegyzéseiből az is kiderült, hogy melyik hotelben szállhatott meg. "Ezért nem válaszoltam (a telefonokra)" – írta például egy lapozható posztjához, amelynek fotóin a Muse Hotelben látható. Nézze meg!

Zimány Linda a Saint-Tropez-i Muse Hotelben:

A Bors utánajárt, az ötcsillagos luxusszállodában az egyik legnépszerűbb szállásfoglaló oldalon egy augusztusi éjszakára 452 ezer forint az alapár, ebben az esetben a kétszemélyes lakosztályhoz egy merülőmedence is tartozik. A medence mellé már saját terasz is jár egy másik szobatípushoz, a 80 négyzetméteres lakosztályhoz, annak ára azonban már 980 ezer forint egy éjszakára – vagyis 

Zimány Linda akár egymillió forintot is fizethet egyetlen éjszakáért,

miközben napok óta Saint-Tropez-ban van. (Kérdés persze az is, hogy társasággal utazott-e, és ha igen, ő maga mennyit áll a számlából.)

Így néz ki egy átlagos szoba a Muse Hotelben:

luxushotel
Szoba a Saint-Tropez-i Muse Hotelben
Fotó: Instagram/Muse Hotel / Instagram/Muse Hotel

Nemrég kapták el a zaklatóját

Zimány Linda nemrég annak örülhetett, hogy Németországban elfogták, majd hazaszállították H. Csabát, aki korábban Zimány Lindát is zaklatta és életveszélyesen megfenyegette, de más bűncselekményekkel is gyanúsítják. A modell az elfogásról szintén beszámolt az Instagramon: "Egy zaklatóval kevesebb. Köszönöm! Szép munka!" – írta akkori bejegyzéséhez.

""Már az is megnyugvást adott, amikor korábban kiderült, hogy az illető külföldön tartózkodik, de annak különösen örülök, hogy a férfi már nincs szabadlábon. Azért jelentettem fel, mert jócskán túlment egy határon: 

olyan üzeneteket küldött, amikben arról írt, hogy darabokra töri a csontjaimat, mindezt felveszi videóra és kirakja az internetre, hogy mindenki lássa, ahogy visítok.

Azt is mondta, hullazsákba kerülnek majd a szüleim és én is, mert minden magyar celeb ezt érdemli... Martin királynak hívta magát, elmondása szerint az volt a célja, hogy »rendet rakjon az országban«. Nem kívánom senkinek mindazt, amin keresztülmentem, tényleg olyan volt, mint a legrosszabb horrorfilm" – nyilatkozta az eset kapcsán Zimány Linda.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!