A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNGémesi Csanád
15:25VívásFares Ferjani-Csanad Gemesi
HUNEszter Muhari
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNMadarász Dóra | Nandor Ecseki
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Film és sorozat készül az ikonikus YouTube-mémből

Skibidi Toilet
Vágólapra másolva!
Film és sorozat készítését is tervezi a Paramount Pictures korábbi igazgatója, Adam Goodman és Michael Bay rendező az egyik legnépszerűbb YouTube-mémből, a skibidi toiletből.
Vágólapra másolva!

Még tavaly Alexey Gerasimov feltöltött egy rövid videót a YouTube-csatornájára skibidi toilet címmel, amelyben egy WC-ből előbukkanó fej énekelt. Később nem is sejtette, de az egykori Grúz Köztársaságból származó férfi egy kulturális jelenséget teremtett meg ezzel. Azt a mai napig nem lehet tudni, hogy miért ilyen sikeres a Youtube mém, ugyanis egyesek szerint nagyon bizarr a látvány, míg mások szórakoztatónak találják. Rajongói alkotások találhatóak róla a Pinteresten, termékek az Etsy-n, sőt még fikciók is a Wattpadon.

A Skibidi fokozatosan több mint 70 darab mini-epizóddá fejlődött, háttérsztorikkal és igencsak komoly háttérvilággal, amelyek az emberi fejjel rendelkező vécécsészék és kiborgok háborúznak. Mindegyik videóról elmondható, hogy erőszakos, ugyanakkor kulturális ikonként tekint rá a mai generáció.

A Paramount Pictures korábbi igazgatója, Adam Goodman és Michael Bay rendező azonban úgy gondolják, hogy érdemes a mémből nemcsak filmet, de sorozatot is készíteni, ugyanis saját bevallásuk szerint népszerűségük nem véletlen, akár akkora sikere is lehet, mint a Marvel-filmeknek. 

"Gerasimovnak van stúdiója és saját franchise-a. 

A közönségével együtt mi is arra bátorítottuk, hogy meséljen el történeteket a világában, és építsen fel valamit, ami a következő Transformers vagy Marvel univerzummá válhat

 - kezdte Adam Goodman, aki szerint a mém nagyon jól passzolna a tradicionális médiához, ezért hatalmas tervei vannak. 

"Azt kell mondanom, hogy Michael és Jeffrey Beecroft, aki régóta Michael produkciós tervezője és kollégája és, aki az összes filmjénél dolgozott vele, nagyon szorosan együttműködnek Alekszejjel, hogy valóban professzionálisabbá tegyék a dolgot, hogy ha valaha is úgy döntünk, hogy filmre vagy televízióra váltunk, akkor ez túlmutasson azokon az erőforrásokon, amelyek az alkotók rendelkezésére állnak az interneten" - magyarázta. 

Bár nem nevezett meg konkrét stúdiót, hogy kik azok, akikkel tárgyalást folytat, azt elárulta, hogy a Skibidi animációs és élőszereplős változatának hibrid változatát fontolgatják, amelyet a John Wick és a District 9 filmekhez hasonlított - olvasható a Variety oldalán. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!